Autolaina.fi palvelussa käytetään evästeitä. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Etusivu Autohaku Älykäs autohaku Lainalaskuri Suosikit Mikä on autolaina.fi? Ajankohtaista

Auto osamaksulla

Keväällä 2017 Taloustutkimuksella teettämämme tutkimuksen mukaan epävarmuus rahoituksen saamisessa on tällä hetkellä merkittävin syy autounelmien toteuttamatta jättämiselle. Lähes 60 % vastaajista saattaa jättää auton hankkimatta, jos varmuutta rahoituksen saamisesta ei ole. Kuitenkin jopa 86 % vastaajista olisi valmis hoitamaan auton hankintaan liittyviä asioita verkossa.

 

Autolaina.fi –palvelu on suunniteltu juuri näihin tarpeisiin ja toiveisiin. Haluamme, että sinulla on luottavainen olo oman taloutesi suhteen ja tiedät jo etukäteen rahoituspäätöksen. Autolaina.fi –luottopäätös on meitä rahoittajaa sitova ja näin ollen voit lähteä rauhallisin mielin autokaupoille.

 

Kysyimme tutkimuksessa myös, miten seuraava auto on ajateltu hankkia sekä mahdollista rahoituksen määrää. Vastauksista ilmenee suomalaisten olevan harkitsevia järkiostajia. Noin puolet (49%) vastaajista aikoo rahoittaa seuraavan auton joko pankkilainalla tai osamaksurahoituksella, ja arvioi rahoitettavan määrän olevan alle 20.000 euroa. Vastaajista enemmistö arvioi myös ennemmin autoilun kuukausikuluja kuin auton kokonaishintaa. Autolaina.fi palvelumme autolainalaskurilla voit helposti tutkia ja vertailla eri rahoitusaikoja ja käsirahan vaikutusta auton osamaksun kuukausierään, ja etsiä omaan tilanteeseesi sopivia ratkaisuja.

 

Autolaina.fi rahoitus on osamaksurahoitusta, jossa kohde toimii vakuutena. Näin ollen autolaina.fi rahoituksen vakuutena on valitsemasi auto, etkä tarvitse erillisiä vakuuksia. Osamaksulla rahoitettu auto siirtyy omistukseesi kun olet maksanut rahoituksen loppuun. Yleensä osamaksurahoituksen rahoitusaika vaihtelee 12-60 kuukauden välillä, ja osamaksurahoitukseen kuuluvan omarahoitusosuuden voit hoitaa joko käteisellä tai vaihtoautolla.

 

Autolaina.fi rahoituksen saat haettua helposti suoraan netistä omilla pankkitunnuksillasi. Myönteisen rahoituspäätöksen saatuasi voit sopia autokaupoista suoraan autoa myyvän liikkeen kanssa. Osamaksusopimus laaditaan autoliikkeessä auton oston yhteydessä.

 

Sitovalla rahoituspäätöksellä varmistat helpot autokaupat

1. Löydä tarpeisiisi sopiva auto.

2. Mitoita kuukausierä itsellesi sopivaksi.

3. Lähetä rahoitushakemus helposti ja turvallisesti verkossa. Saat sitovan päätöksen vaikka kotisohvallesi.

Ja ei kun sopimaan kaupoista myyjän kanssa!

1.Etsi auto
2.Tee laskelma
3.Hae päätös

 

 Autolaina.fi on Danske Finance Oy:n tuottama palvelu.

Lainalaskuri

Haluamasi auton hinta
0 €
100 000 €
200 000+ €
Maksuaika
12 kk
27 kk
42 kk
57 kk
72 kk
Käsiraha
0 €
12 500 €
25 000 €
Viimeinen erä
0
12 500
25 000
€/kk
Hae unelmiesi autoa

Lähetä sähköpostilla

Vastaanottajan sähköpostiosoite

Lähettäjän sähköpostiosoite

Aihe

Viestin sisältö